Wie wij zijn

Sandra J. Stakel: Zij heeft als specialisatie ouder(s)ondersteuning binnen de GGZ en ze is werkzaam als psychiatrisch en verslavingsverpleegkundige in een GGZ instelling.  Binnen de stichting heeft zij de functie penningmeester.

Jolanda Groen - Raatgever: heeft als specialisatie talentontwikkeling bij kinderen. Zij is als sociaal ondernemer de drijvende kracht die fundagen voor jonge mantelzorgers verzorgt.  Binnen de stichting heeft zij de functie secretaris en voorzitter.

Samen zijn wij Tante Joy !!!

Het bestuurd van team tante Joy ontvangt geen financiële of materiele beloning voor de werkzaamheden die zij voor de stichting verlenen.

Missie & Visie

Missie:
Wij willen overbelasting voorkomen in draagkracht en draaglast die jonge mantelzorgers kunnen ervaren als negatief effect voor het zorgen van een chronisch ziek gezinslid. Zodat ze zich kunnen ontwikkelen tot psychisch, sociaal en emotioneel evenwichtige volwassenen.

Visie:
Stichting tante Joy streeft ernaar middels logeerweekenden en activiteiten de jonge mantelzorgers en diens omgeving te versterken. Ons doel is om in 2026 het sociale netwerk van de jonge mantelzorgers te hebben verbeterd. Wij bieden de beste werkomgeving voor mensen die onze passie delen en samen bieden we onze doelgroep en overige belanghebbenden ongekende meerwaarde.