Word donateur

Help ons!

“It takes a village to raise a Child and you are part of it!”
Een jonge mantelzorger heeft geen diagnose. En dat willen wij ook zo houden en daarom zetten wij ons in voor preventie.  Echter hierdoor komen wij niet in aanmerking voor subsidie of PGB. Veel ouders van Stichting Tante Joy Kids leven onder bijstandsniveau en/of zijn bekend met schuldhulpverlening. Om de logeer weekenden te realiseren zijn wij afhankelijk van sponsors, donaties en giften.

Donateur/acties

Stichting Tante Joy   IBAN : NL47 INGB 0006484497
 
Steun Tante Joy, steun een jonge mantelzorger

Doneer nu en help ons de positie van jonge mantelzorgers te versterken en lever een bijdrage aan de ontwikkeling van de jonge mantelzorger tot evenwichtige volwassene.

Steunen kan in de vorm van geld maar ook producten zoals boodschappen zijn welkom. Doneer een maaltijd of een dag zwemmen, bowlen, bioscoop…  Misschien heb je een talent waar de Tante Joy kids wat van kunnen leren of die ingezet kan worden voor een sponsoractie.                   

Vanuit een sociaal maatschappelijk belang, vanuit een warm hart. Iedere gift is welkom.

Steun ons 

Geef een eenmalige donatie via uw internet bankieren of doneer een vast bedrag per maand (al vanaf € 10,00) via automatisch afschrijving vanaf uw internet bankieren.  Wij vertrouwen op het goedheid van de donateur en daarom werken wij niet met een automatische incasso.  U doneert immers ook vanuit goed vertrouwen in Tante Joy.

Wordt ambassadeur

Als ambassadeur help je onze boodschap uit te dragen en geld in te zamelen zodat de jonge mantelzorgers kunnen komen logeren. Wij vinden het fantastisch als we zoveel mogelijk ambassadeurs krijgen voor de jonge mantelzorgers. Je kunt op vele creatieve manieren ons visie en missie onder de aandacht brengen en geld ophalen. Bijvoorbeeld door een sponsorloop te organiseren of een wedstrijd taarten bakken. Veel is mogelijk.  Neem contact met ons op.

Word bedrijfssponsor

Maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat hand in hand met de werkzaamheden  van Stichting Tante Joy. Je steunt door jouw commitment kinderen in moeilijke omstandigheden. Je kunt daar een belangrijke bijdrage aan leveren! Je kan met het bedrijf ook een specifieke activiteit of een logeer weekend sponsoren. Wij vertellen graag over de mogelijkheden.